Blessure

Geblesseerd in het weekend?

Kom dan direct op maandagochtend naar het inloopspreekuur van SportsClinic! Tussen 8.00 en 9.00 uur behandelen sportartsen en sportfysiotherapeuten sporters die geblesseerd geraakt zijn.
Ook sporters met vragen over blessures kunnen terecht op dit inloopspreekuur.

Voordelen inloopspreekuur:
Sporters kunnen binnenlopen zonder afspraak. Een verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist is niet nodig. Een team van specialisten helpt direct. Een sportarts en sportfysiotherapeut onderzoeken de blessures en geven advies. Als het nodig is, volgt direct een doorverwijzing voor verder onderzoek. Kortom, geen lange wachttijden, maar direct behandeling.

Voor wie?
Het inloopspreekuur is voor alle sporters. Recreatief, semi-prof en topsport. Voor jong en oud. Iedere sporter met een blessure kan bij SportsClinic terecht voor sportmedisch onderzoek, consult en/of behandeling.

Over SportsClinic:
SportsClinic is een samenwerkingsverband tussen het St. Antonius Ziekenhuis en Medicort Sports & Orthopedic Care.

Alle sportmedische topzorg is op één locatie samengebracht, zodat een multidisciplinaire aanpak mogelijk is. Meer informatie over SportsClinic of het inloopspreekuur vindt u op www.sportsclinic.nl

Locatie
SportsClinic, locatie St. Antonius Ziekenhuis Oudenrijn, Van Heuven Goedhartlaan 1, 3527 CE Utrecht, Telefoon: 088-3202350.

We adviseren sporters om de vergoeding van het consult bij hun zorgverzekeraar te checken. Het consult dient per pin betaald te worden.