Dagtafeltennistoernooi Fletio – maart 2024.

In het jubileumjaar van ons 60 jarig bestaan is ook het gebruikelijke voorjaarsdubbel voor de dagtafeltennissers weer gespeeld. Op 8 maart waren de vooronden en op 22 maart de finale wedstrijden. Met 30 deelnemers verdeeld over 3 vijfkampen was de bezetting weer heel goed.

In de sterkste vijfkamp waren Frans Eijdems en Thijs van Zwieten onverslaanbaar. John Verdam en Barrij van Tessel werden na puntentelling en 2 overwinningen 2e. Ook Ed Vonk met Rob Kloof en Pim Toorenburgh met Gerard Boersma wonnen tweemaal. Artur Nowakoski en Jarno Zorn kwamen niet tot winst.

Wijnand Hoek en Gebru Hallu wonnen de 2e vijfkamp met 1 verliespartij tegen Wim van Oostveen en Wil Duijvestein, die 2e werden. Joop Schwartz en Irene Pijpers werden 3e voor Hennie Bossenbroek met Cees Bekker. Jan Oosterveer en Leen Gondelach werden met 1 gelijkspel 5e.

In de 3e vijfkamp waren de verschillen heel klein. Gerard van Tessel en Hugo van den Berg werden 1e voor Ad Goes en Annemarie Loseman, Maciej Popiel met Gert Berrens Gus Schardij mett Klaas Koornwinder, Jan Thomas met Bas Verheul. Na afloop verzorgde John Verdam voor de hapjes en Fletio voor de drankjes.

Bas Verheul, 27 maart 2024.