Ed Ilgen clubkampioen Fletio.

VLEUTEN > Op 9 en 16 mei is door onze leden fel gestreden om de titel clubkampioen 2021. Deze was door Corona uitgesteld. Er waren veel mooie partijen met veel sportiviteit en gezelligheid. Ed Ilgen heeft de finale overtuigend gewonnen van Eelco Boonstra, Jeroen Diepenmaat is verdienstelijk 3e geworden na een mooie partij tegen nummer 4 :Els de Ruiter. Dankzij de goede organisatie door de toernooicommissie hebben we de kampioenen in de bloemetjes gezet en met lekkere hapjes en drankjes de avond afgesloten. Elske Mak: hartelijk dank voor je inzet voor de toernooicommissie, je zal worden gemist!

Ook heeft Corona ons iets opgeleverd: tafeltennisvereniging Fletio uit Vleuten heeft dit seizoen veel nieuwe leden weten te verwelkomen. Zelfs tijdens de clubkampioenschappen hebben we geïnteresseerden ontvangen. Ze hebben met onze leden vrij kunnen spelen. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom: elke maandagavond vanaf 19.30 uur en vrijdagmiddag vanaf 14.15 uur is er voor leden gelegenheid om te tafeltennissen in de sporthal aan de Albert Schweitzerlaan 10A in Vleuten.

De kampioen in actie

Bericht in de VAR: Ed Ilgen clubkampioen van tafeltennisvereniging Fletio, en nieuwe leden meteen competitiewinnaar (varnws.nl)