Duo team 5 kampioen in voorjaarscompetitie.

In de competitie hebben we goed nieuws: ons 5e team, bestaand uit alleen maar nieuwe leden is direct kampioen geworden en promoveert naar de vijfde klasse. Een mooie prestatie van Anton Kolinko, Raijko Reijnen en Henric-Jan Blok! Ze behaalden 37 punten uit 10 wedstrijden.

Een overzicht van de Fletio Duo teams in de voorjaarscompetitie:

Fletio 1 werd tweede in de vierde klasse.
Fletio 2 is helaas gedegradeerd naar de vijfde klasse.
Fletio 3 behaalt de vierde plaats in de vijfde klasse
Fletio 4 eindigde als voorlaatste in de vijfde klasse
Fletio 5 is kampioen en promoveert naar de vijfde klasse

Bericht in de VAR: Ed Ilgen clubkampioen van tafeltennisvereniging Fletio, en nieuwe leden meteen competitiewinnaar (varnws.nl)

Tafeltennisvereniging Fletio uit Vleuten heeft dit seizoen veel nieuwe leden weten te verwelkomen. Zelfs tijdens de clubkampioenschappen hebben we geïnteresseerden ontvangen. Ze hebben met onze leden vrij kunnen spelen. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom: elke maandagavond vanaf 19.30 uur en vrijdagmiddag vanaf 14.15 uur is er voor leden gelegenheid om te tafeltennissen in de sporthal aan de Albert Schweitzerlaan 10A in Vleuten.