Fletio tafeltennis kampioenen.

Twee teams  van tafeltennisvereniging Fletio hebben de najaars competitie 2021 afgesloten met een kampioenschap. 

Het 2e team met  Elske Mak-Nienhuis en Jeroen Diepenmaat behaalden in 9 wedstrijden 38 punten. Elske was met een score van 17 keer winst in 18 partijen de top in deze klasse. Jeroen behaalde 13 keer winst in 18 partijen. Jos van Rooijen kwam door een blessure helaas niet aan spelen toe. Dit team promoveert naar de 4e klas.

Het 4e team met Leroy van Zanten, John Verdam, Roland Alpherts en Renata Zwerver werd met 41 punten uit 9 wedstrijden kampioen in de 6e klas en promoveert naar de 5e klas. Leroy behaalde in 14 wedstrijden 13 maal winst. John scoorde 12 keer. Roland speelde door gezondheidsklachten eenmaal en bleef ongeslagen. Renata won 5 van haar 6 partijen en speelde hierna niet meer door haar zwangerschap.

Kampioenen Fletio Team 2 en Team 4