Veelbelovend nieuw seizoen voor Fletio!

Het nieuwe seizoen voor Fletio is alweer begonnen. De eerste vrije trainingen zijn al achter de rug. De competitie wedstrijden beginnen vanaf 11 september. Er zijn maar liefst 6 teams actief voor Fletio dit seizoen. Fletio 1 en 2 spelen beide in de 4e klasse. Er spelen 3 teams in de 5e klasse en een nieuw team begint in de 6e klasse. Voor alle teams is er veel te winnen. We hopen dat er opnieuw een team kampioen wordt en een klasse hoger kan gaan spelen. Aan onze trainer Henry zal het niet liggen!

Het belangrijkste bij Fletio is dat het weer een sportief en gezellig jaar wordt. Er zijn toernooien gepland in november en december waar iedereen aan mee kan doen. We hopen allen weer snel te ontmoeten in de Fletiozaal op de maandag of de vrijdag.

Nieuwe leden zijn nog altijd welkom bij Fletio. Kom langs op maandagavond vanaf 19:30 uur of op vrijdag vanaf 14:15 uur in de Fletiozaal aan de Dr. Albert Schweitzerlaan 10a te Vleuten.