Fletio heeft een nieuwe Clubkampioen

Rajko Reijnen is de verrassende winnaar geworden van de CK 2022. Fletio heeft hierdoor een nieuwe kampioen. Rajko is pas sinds 1,5 jaar lid bij Fletio en is de beste van een grote groep nieuwkomers die de club rijk is. Vorig jaar wisten een aantal nieuwe leden zich al binnen de top 10 te spelen en dat is dit jaar verder doorgezet. De gevestigde spelers van Fletio hebben dus plaats moeten maken voor nieuwe talentvolle spelers.

In een spannende finale trof Rajko als tegenstander Eelco Boonstra, de nummer 2 van vorig jaar en Clubkampioen in 2018. In de poule fase bleek Rajko al de betere (2-0) maar in de finale wist Eelco zich knap staande te houden. De uitslag van de finale werd uiteindelijk 2-1. De laatste set eindigde met 11-9. Het verschil was dus minimaal. Eelco moet opnieuw genoegen nemen met plek 2 terwijl de naam van Rajko bijgezet wordt op de grote wisselbeker.

Zie volledige uitslag CK 2022: https://www.fletio.nl/uitslag-ck-2022/