Nieuwe voorzitter Fletio: Ed Ilgen

Link naar de VAR: https://www.varnws.nl/leidscherijn/sport/42311/ed-ilgen-voorzitter-ttv-fletio

Op de Algemene ledenvergadering van 14 februari is Ed Ilgen gekozen tot voorzitter van Fletio. Ed volgt Nadine Thé op. Nadine was vanaf 2020 voorzitter en vanaf 2015 secretaris. Jos van Rooijen bedankte Nadine voor het vele werk wat zij gedaan heeft. Vooral in de coronatijd waren er lastige zaken te behandelen. Ed Ilgen overhandigde Nadine een prachtige bos bloemen en een enveloppe met dinerbon.

De voorjaarscompetitie heeft voor de Fletio teams tot nog toe prima resultaten opgeleverd. Het 1e team met Rajko Reijnen en Anton Kolinko wonnen met 3-2 van Smash-W Het 2e team versloeg Otio met 5-0 Eelco Boonstra en Ed Ilgen waren hiervoor verantwoordelijk. Ook het 3e team kwam tot een 5-0 scoren en wel tegen Leerdam 6. John Verdam en Jos van Rooijen waren in prima vorm. Het 4e team won eveneens met 5-0 in Maarssen. Piotr Skorupski en Vishal Kashelkar bleven ongeslagen.