8 en 12 januari 2024: tafeltennis open dagen bij Fletio

Kijk je ook al uit naar de feestdagen en de start van 2024? En kan je ook wel wat gezelligheid en beweging gebruiken ná de feestdagen? Kom dan tafeltennissen tijdens onze open dagen bij tafeltennisvereniging Fletio!

Op maandagavond 8 januari vanaf 19:30 uur en vrijdag 12 januari van 14.15 -16.15 uur ben je van harte welkom in de Fletiozaal aan de Dr. Albert Schweitzerlaan 10a te Vleuten. Als jij voor sportkleding zorgt, dan hebben wij genoeg tafeltennisbatjes en balletjes om je wegwijs te maken in het tafeltennis. We zorgen voor een drankje tussendoor. Uiteraard zijn ook ervaren tafeltennissers welkom bij ons!

Naast onze leden die graag een balletje met je slaan hebben we ook regelmatig een trainer en een ballenkanon om snel beter te worden. Natuurlijk is het ook gewoon gezellig om samen te tafeltennissen, dus kom ook, want iedereen vanaf 16 jaar is welkom!

Fijne feestdagen en graag tot binnenkort!