Uitnodiging Invitatie Toernooi

Geacht lid van Fletio,

Op maandagavond 27 juni a.s. om 19:45 houden we weer het gezellige invitatietoernooi.

Een mooi moment om het tafeltennis seizoen (bijna) te beëindigen. Neem dus gezellig iemand mee (zoon, dochter, kleinkind, buurman, buurvrouw, vriend, vriendin), wie je wilt.

Geef de naam van diegene door die je meeneemt en uiteraard je eigen naam en op welk niveau we jullie kunnen indelen (start – gemiddeld – sterk). Dan proberen we weer een leuk toernooi in elkaar te zetten.

Je kan je via de mail aanmelden bij Rajko.

Als je niemand kan vinden, maar je wilt toch graag meedoen, dan mag je je ook opgeven en proberen wij je te koppelen aan iemand. Wij kunnen je natuurlijk alleen koppelen als er meer mensen zijn die ook geen maatje kunnen vinden. We houden je hiervan op de hoogte.

Je kan je opgeven t/m 24 juni, dan hebben wij nog een paar dagen de tijd om het toernooi in elkaar te zetten. Het gaat vast weer een spetterend, leuk eindtoernooi worden en vergeet niet om supporters mee te nemen die je komen aanmoedigen.